Гучні імена та революційні матеріали у кампейні Stone Island

01 травня 2024

Шанувальників бренду Stone Island потішить  зірковий склад кампейну Весна-Літо 2024: актор Джейсон Стетхем, репер Дейв, сучасний митець Soldier Boyfriend приміряли аутфіти з нової колекції.

Бренд використовує сучасні технології для створення одягу для чоловіків. У кампейні Весна-Літо є чим вас здивувати.

Вуличний стиль, утилітарність та мінімалізм є основою стилю марки. Куртки, худі та футболки створені як функціональний одяг, який адаптується під ваш стиль життя та навколишнє середовище. 

Вайб крутих хлопців та повага до технологій – справді потужне комбо. Куртка бежевого кольору створена з ліоцелу з переробленої целюлози та бавовни. Екологічне фарбування тканини відбувається з допомогою натуральних мінеральних пігментів та оснащується додатково водовідштовхувальним покриттям.  

Накидка-дощовик з вощеним покриттям виглядає брутально та похмуро. Марка використовує експериментальні матеріали з інших галузей: промислової та автомобільної, трансформує у принципово нові для одягу.

Кольори натхненні тактичним одягом: хакі, зелений, беж, сірий та інші приглушені відтінки. Яскравим акцентом додано помаранчевий, білий та рожевий.










Популярне у рубриці News