Black&white: стилізуємо класичні речі

16 квітня 2024

Чорний низ, білий верх – це формула не лише суворих, офіційних образів. На прикладі кампейну Anine Bing дивимось як класичні кольорові поєднанні можуть виглядати свіжо та розкішно.

В концепції марки Anine Bing лежить поєднання скандинавської простоти та американської енергії. Заснований у Лос-Анджелесі, бренд створює базові речі у стилі смарт-кежуал та спорт-шик.

Сатинова блуза з декольте, злегка оголює мереживне бра, а чорні скіні та підбори роблять аутфіт привабливим та магнетичним. Делікатні золоті прикраси та сонцезахисні окуляри слугуватимуть останніми штрихами у стилі тихої розкоші. 

Обʼємний шопер, шкіряні шорти та оверсайз піджак – безпрограшний варіант для мегаполіса. Смугастий тільник або біла футболка інвестиційно важливі предмети будь-якого гардеробу. 

Чорні штани палацо підкорили серця модних блогерів та інфлюенсерів, адже це елегантна альтернатива деніму на кожен день.

Великі шопери та сумки-тоут також важливий тренд сезону. Радимо носити їх на плечі або як клатч у руці. 

Біла лаконічна майка, твідовий короткий жакет, прозорий мереживний топ та чорні слінбеки – наші фаворити з колекції Весна-Літо 2024. 

Популярне у рубриці News