Контакт з природою: нова колекція Loro Piana SS 23

30 січня 2023

Дух Loro Piana визначається прагненням до динамізму та чутливим баченням стилю, яким насолоджуються у контакті з природою та розкривають свою силу та красу з плином сезонів.

У сезоні весна-літо 2023 цей оригінальний підхід до дизайну одягу та акту одягання набув форми подорожі Bel Paese: подорож, яка почалася в сутінках зими і закінчилася в розпал літа, подорожуючи з П’ємонту до Еолійських островів через Тоскану, Лігурію та Саленто.

 У цій мандрівній обстановці розмаїття стилів і текстур розкривалося з абсолютною природністю, створюючи гармонію контрастів, змішуючи жіночу плинність із чоловічим прагматизмом, поєднуючи м’які текстури з унікальними відтінками, жаккард з однотонними текстурами. Комфорт був незмінною якістю як у бездоганно зшитих костюмах, так і в легких вишитих сукнях.

Куртки з овчини, пончо та пальто з кучерявої вовни, блейзери з кашеміру, які носять із брюками вільного крою у поєднанні з легкими шовковими сукнями з принтом, кашеміровими светрами та спідницями, брюками та бермудами. Плащі та анораки з вощеного льону були натхненні морським світом, а штани вільного крою, затягнуті на подолі, створюють красивий силует. Пончо та сукні-кафтани ледь торкалися тіла, відкриваючи жіночу енергію.

У той же час функціональні сумки Bucket Bags відображають зв’язок Італії з морем, представляючи мотузкові ремінці в морському стилі.