Натхнення містом: колекція AMBUSH весна/літо 2023

02 лютого 2023

AMBUSH представили кампейн колекції весна/літо 2023. У капсулі креативний директор Юн Ан черпає натхнення з міста, яке вона називала своїм домом протягом останніх двох десятиліть.

Місто Токіо зазнало нескінченної еволюції протягом багатьох років завдяки різносторонньому зовнішньому вигляду, що змішується з різноманітністю культур. 

Колекція SS23 продовжує демонструвати футуристичне та еклектичне бачення Ан, яке походить від електричного району Сібуя. 

Залишаючись вірною своєму духу зручного носіння на вулиці та вдома, більшість стилів розроблені як унісекс з оверсайз силуетами. Переважають спортивні костюми, куртки та штани вільного крою з резиною та нейлоном.

Дизайнер продовжує поєднувати спортивний одяг із денімом, щоб створити мікс стилів. Ключовою родзинкою колекції є класична мотоциклетна куртка, переосмислена в денімі. Куртка-кімоно AMBUSH також перероблена з деніму. Футболки з довгими рукавами мають яскраву та ностальгічну графіку Y2K, натхненну рейв-культурою та хаус-культурою.

Штани карго та пуховики унісекс є яскравим доповненням до естетики 90-х років, змішаної з різноманітними текстурами, як-от денім і хакі, з яскравими кислотними відтінками.

Величезні чокери з ланцюгом із кульками та навісні замки на класичному шкіряному чокері, надають традиційним ювелірним виробам оновленої естетики. Функціональні сумки у формі серця та крос-боді доповнюють настрій рейв-культури.