Off-White, Gauchere, Givenchy: огляд показів у Парижі

01 березня 2024

Париж закохує не лише естетикою міста, а й неймовірними шоу світових брендів. Зібрали найцікавіше: покази Off-White, Gauchere, Givenchy та проаналізували основні тенденції.

Off-White

Сучасно, сміливо та інколи футуристично виглядали аутфіти. Яскраві комбінації кольорів втілюють абсолютну свободу та впевненість. 

Принти на одязі також живуть за своїми правилами та динамічно змінюються. Дизайнер та креативний директор Іб Камара втілив власне бачення вуличного одягу, спираючись на спадщину легендарного Вірджила Абло.

Gauchere

Стильні та практичні аутфіти зі шкіряними піджаками, тренчами та елегантними чорними пальто – довершений кежуал на всі випадки життя.

Більшість образів можна сміливо носити щодня та насолоджуватися комфортом. 

Костюмна тканина та шкіра – це вдале поєднання для сучасної емансипованої жінки.

Givenchy

Естетичне шоу обʼєднало формальні ділові аутфіти з неординарними сріблястими сукнями та хутром. Чорний колір домінував на подіумі, але були цікаві вкраплення червоного, світло-зеленого та білого.

У нових сезонах на нас чекає досить багато відсилок до офіс-кору з спідницями олівець, костюмами та білими сорочками. Проте ці речі варто балансувати з небанальними прикрасами чи аксесуарами.

Популярне у рубриці News