Секрети італійського шарму від бренду Canali

10 квітня 2024

Італійці завжди зачаровували нас манерою одягатися та вносити якусь особливу подачу у власні аутфіти. Надихаємось та шукаємо лайфхаки у бренду Canali. 

Для кампейну Весна-Літо 2024 було обрано сонячне узбережжя з золотистим піском. Цьому ландшафту чудово пасують класичні аутфіти, які не переобтяжені деталями. 

Марка з повагою ставиться до свого коріння та сімейного підходу до ведення бізнесу. Образ сучасного джентльмена культувує теплі родинні цінності та акцент на внутрішню красу. 

Легкість, невимушеність, оптимізм – кращі характеристики для аутфітів літнього сезону. Бездоганно виглядає бежева палітра кольорів у преміальних матеріалах.

Цінні моменти разом з близькими чи родиною, наповнені чуттєвою красою – головне натхнення дизайнерів.  Традиції стилю, що передаються з покоління в покоління викликають повагу та захоплення. 

Лляний піджак, поло, штани та лофери – формула луку, що не втрачає актуальності. Клітинка та смужка додадуть елегантності навіть шортам та легкій сорочці з коротким рукавом. 

Популярне у рубриці News