Королева узбережжя: 7 моделей трендових купальників

23 травня 2023

Погода тішить сонячними днями, відчувається наближення літа, і радість від усвідомлення, що ще так багато теплих днів попереду. Тому не зволікайте, і насолоджуйтесь ультрафіолетом, обов'язково захищаючи шкіру кремами з SPF, плануйте свій відпочинок, а ми розповімо про актуальні моделі купальників 2023. 

Розглянемо сім тенденцій у купальниках, які вже активно носять фешн-інфленсери цього року. Від мінімальних бікіні, квіткових оздоблень, сяйва до трендових силуетів, які можна носити на пляжі, надіти на вечірку біля басейну, відправитись на прогулянку яхтою або, провести чудовий день, у власному заміському саду.

Вирізи

Якщо ви думаєте, що пляжне вбрання несприйнятливе до загальних тенденцій моди, то ви помиляєтеся. Повальне захоплення дизайнерів вирізами на одязі в найнесподіваніших місцях дійшло і до купальників. Вигадливі вирізи можна було помітити і на суцільних Tom Ford, Max Mara, Twinset і на роздільних купальниках, тому можна з упевненістю стверджувати, що це наймодніші жіночі купальники літа 2023 року.



Принти

Купальники з принтами традиційно популярні у колекціях пляжного дрес-коду. Найактуальнішими будуть моделі з леопардовими Dolce&Gabbana і квітковими Twinset принтами.

По мінімуму

Схожі на фіговий листочок плавки-шторки на зав'язках Twinset, Vilebrequin отримали почесне місце в переліку актуальних купальників. Вони залишають дуже мало простору для уяви і явно припадуть до смаку шанувальницям засмаги. А ще – це один із найгарячіших трендів майбутнього сезону.

Більше стегон

Деякі бренди пропонують відкрити стегна повністю. Тонкі перемички бікіні в окремих моделях підстрибнули до лінії талії, а суцільні купальники обзавелися надвисокими вирізами на стегнах. У такому купальнику, як Heron Preston, Off-White ноги здаються довшими, а талія – виразнішою.

Приборкання норовливої

Мова про верхню частину купальника, багато модних моделей на фото з показів мають бретельки, що фіксуються на шиї Dolce&Gabbana, Loro Piana. Тож майте на увазі бюст-halter – це ще одна з головних тенденцій пляжної моди.



Особливий випадок

Якщо ви шукаєте вбрання для пляжної вечірки або посиденьок біля басейну – обирайте моделі з металізованих тканин Dolce&Gabbana, з блискітками Oseree, пайетками Oseree, кристалами Oseree або мереживом Ermanno Scervino. У модних колекціях дизайнери пропонують блискучий одяг не лише для свят та буднів, а й для пляжного відпочинку.

Дівчата, такі дівчата

Окрім металевих елементів в оздобленні купальників: ланцюжків і колечок Michael Kors дизайнери прикрашали пляжні комплекти і романтичними квітами Magda Butrym, і рюшами Vilebrequin, і витонченою шнурівкою Noire Swimwear – це варіанти для тих, хто віддає перевагу жіночному стилю одягу.










Популярне у рубриці Trends