Модні джинси: 5 кращих моделей 2023 року

30 січня 2023

Більшість жінок, якщо їм поставити питання, що перше вони одягнуть, коли потрібно швидко зібратися, дадуть відповідь – джинси. Так! Саме модні джинси – це та річ, що є актуальним низом, хоч би який повсякденний образ ви не складали.

Денім у новому сезоні продовжує бити рекорди популярності та трендовості. Варто лише поглянути на останні колекції будинків Моди і переконатися, що жіночий джинсовий одяг завжди буде актуальним. Тому придбати нову пару джинсів ніколи не буде зайвим. 

Універсальність деніму з превеликим задоволенням використовують законодавці моди, а трендсеттери не втомлюються демонструвати нові моделі  джинсів у особистих акаунтах, захоплюючі підписників, здавалося б, такими простими та зрозумілими, але такими «смачними» образами.

Джинси карго 

Світові дизайнери і в цьому модному сезоні додали до своїх колекцій штани-карго, наполегливо натякаючи, що тренд має прижитися в шафах модниць. Повсякденний образ у стилі гранж став ідеальним варіантом для карго. Їх можна носити як із кросівками, так і з туфлями на підборах, а у парі з шкіряним жакетом, ви отримаєте ідеальний образ. 

Symbol.ua пропонує зробити вибір, які вам більше довподоби The Attico чи Off-White?



Завищена талія

Якщо ви любите короткий топ, це ваша тема! Джинси з високою талією - ідеальний спосіб додати цікаві дизайнерські деталі до вашої посадки і зробити так, щоб ваша талія виглядала ідеально. Обирайте пару джинсів у синьому кольорі, з потертостями на штанинах або з легким клешем від коліна. 

Класні варіанти джинсів є у Victoria Beckham і Versace Jeans Couture.




Мішкуваті джинси 

Впустіть до свого гардеробу  тренд на супермішкуваті джинси. Носити мішкуваті джинси означає розуміти пропорції: якщо ви одягаєте щось дуже велике внизу, збалансуйте його облягаючою сорочкою або піджаком зверху, щоб все було в рівновазі. Оберіть свій варіант серед брендів Max Mara Weekend, Valentino та Brunello Cucinelli.



Прямолінійна історія

Прямі джинси середньої посадки - це нова уніформа 2023 року. Обравши цей варіант, ви можете грати з пропорціями оверсайз, багатошаровістю чи спідницями, класичні прямі джинси завжди будуть доречні. Для тоталу джинсова тканина може збігатися, або бути схожого відтінку, верх і низ можна змішувати і поєднувати по-різному. На сайті великий вибір джинсів прямого крою, наші фаворити The Row та Twin Set.



Світлий  денім 

Якщо ви віддаєте перевагу світлому пранню, цей тренд для вас! Жартуємо…Білі або світлих відтінків, з підворотами, потертостями і вирізами, двоколірні джинси або джинси з кольоровими блоками одна з найсміливіших джинсових тенденцій, що вже з'являється у магазинах. Потертості діють на контур ваших ніг і змушують їх здаватися стрункими та довшими, ніж вони є насправді. Шукайте пару з легкою потертістю та рваними чи заокругленими вирізами на symbol.ua, щоб справді зіграти в оптичну ілюзію. Як вам пара від бренду Tom Ford, Dondup чи Off-White?