Pretty Woman: як носити прикраси у новому сезоні

26 січня 2023

Прикраси – це важлива складова у вигляді сучасних панянок. Коштовні аксесуари або брендова біжутерія - всі, додають гламуру, витонченості та елегантності, дарують розкіш і шик.

Зазвичай, вечірні аутфіти вимагають завершення у вигляді прикрас, але і щоденні та офісні образи варто збагатити масивними, з камінням, або витонченими, з срібного і золотого металу, аксесуарами. Сьогодні поговоримо про ультрамодні прикраси 2023, а саме – громіздкі перстні, моносережку, браслет на верхній одяг, вязку ланцюжків і чокер. Як їх пропонують носити світові дизайнери і чи виходить впровадити тренди на носіння прикрас у блогерів та інфлюенсерів, давайте піддивимось. 

Каблучка на пальчик

Мікротренд – каблучки на всіх пальцях, зберігає свою популярність і в цьому році. Тому, обирайте багато тоненьких колечок на кілька пальців відразу. Носіть каблучки на фалангах, це виглядає стильно та витончено. Будуть актуальні громіздкі перстні з великим камінням та кристалами, що часом приховують всю тендітну жіночу руку. Трендовими будуть і каблучки без інкрустрацій, з гладкого металу в сріблястому або золотистому відтінках і розмірів гіперсайз.



Акцент на зап’ястя 

Акцентні прикраси для рук – браслети на зап'ястя та передпліччя дуже популярні цього сезону. Придивіться до браслетів із металу, з камінням, а також зі шкіри. Привабливо виглядають великі браслети, з великим камінням, стразами та кристалами у кольоровому рішенні або прозорі. Модно одягати браслети поверх одягу, навіть поверх верхнього одягу. Особливо чудові тонкі браслети, їх потрібно носити відразу кілька, що ефектно виглядатиме.





Нагострити вуха

Окрему увагу варто приділити модним сережкам, вони мають бути великими та помітними. Обирайте сережки з великою кількістю страз та довгі, щоб опускалися майже до плечей. З трендом на сережки з камінням найкраще познайомили покази Saint Laurent, Isabel Marant, Oscar De La Renta, Marchesa. Модно – одна велика сережка. Моносережка підійде для сміливих і неординарних панянок, що не бояться дивувати та епатувати.





Лебедина шия

Прикрасити шию якнайкраще можна ланцюжками та підвісками, кольє, а також трендовими чокерами, з намиста і у вигляді квітів, особливо актуально. 

Для вечора обирайте прикраси зі стразами та камінням, як, наприклад, кольє з природними кристалами у масивному варіанті. У повсякденні поєднуйте масивне кольє з світшотом або гольфом, поверх одягу. Актуальною залишається класична нитка з перлин. А модними будуть прикраси на шию у вигляді ланцюжків та підвісок різної довжини та плетіння, їх потрібно носити одразу декілька, як показано на фото. Зв'язки ланцюжків – це must have серед прикрас у 2023 році.





На виду

І ще кілька слів про ретро аксесуар – броши. Сьогодні – це лідер модних чартів і найзатребуваніша прикраса цього сезону. Зверніть увагу на брошки у вигляді квітів, з кольорового каміння, а також оздоблені пір'ям. Поєднуйте брошку з такими предметами гардеробу, як светр з кашеміру, оверсайз піджак або класична біла сорочка. Де саме прикріпити аксесуар немає значення, та для простоти сприйняття причепіть на лацкан. Броши можна носити на відвороті водолазки, трохи вище грудей, на рукавах верхнього одягу та на капелюхах. Одним словом, експерементуйте, і будьте в тренді.