Valentine's Day: цілуй, обіймай, говори про любов

01 лютого 2023

День всіх закоханих це чудовий привід сказати про свої почуття, сповна приділити увагу коханим і чудова нагода провести ще один романтичний день. Валентинів день щедрий на прояви кохання, це свято зізнань і пропозицій, палких обіймів, пристрасних поцілунків, і звичайно, подарунків.

Орієнтиром вибору подарунка для чоловіка зазвичай слугує тривалість взаємин. Якщо ви нещодавно закохані, і ваші стосунки лише набирають обертів зверніть увагу на доречні аксесуари, а саме: ділову сумку Serapian або поясну Fendi,  подарунковий набір парфумовану воду і кроватку Stefano Ricci, бейсболку Loro Piana, сонцезахисні окуляри Saint Laurent, носки Vetements або ремень Canali. Вони легко, по-жіночому, натякнуть на ваші очікування у майбутньому і сподобаються із стовідсотковою гарантією. Для більш сталих, перевірених роками стосунків, підійдуть подарунки від улюблених брендів – Valentino, Tom Ford, Stefano Ricci та Isaia. Закохана жінка завжди знає, що личить коханому, чого не вистачає в його гардеробі, або яку опцію серед одягу та взуття слід поновити.



А ви пам’ятаєте своє перше побачення? Сталий вислів, про те, що жінка любить вухами набуває потужного сенсу, саме напередодні Дня Валентина. Полонити жіноче серце і навіки запевнити кохану у щирості своїх почуттів допоможуть спогади, емоції, які ви вперше переживали разом. 

Перегляньте спільні фотографії, танцюйте, проведіть романтичний день та обов’язково приготуйте подарунок. Навіть, якщо вам здається, що в неї є все, і мало чим можна здивувати жінку – даруйте! Вона чекає на ваш подарунок з превеликим бажанням. Обирайте прикраси Marina Rinaldi, аксесуари з нових колекцій Valentino, Jil Sander, або книгу Assouline з інтригуючими історіями Манхетену. Даруйте сукню David Koma, ідеальні джинси Thierry Mugler, жакет або спідницю Magda Butrym, шикарний одяг для дому Oseree і білизну Dolce&Gabbana, або очікувані усіма жінками пару Jimmy Choo.