Грайлива розкіш у весняній колекції Balmain

02 травня 2024

Більше барв, розкішних аксесуарів, любові до всього французького у новій колекції Balmain Весна 2024.

Пишні блузи, знакові жакети з золотими ґудзиками – постійні елементи дому моди. Паризький шик втілено у сміливому прагненні виглядати максимально вишукано. 

Масивна біжутерія у вигляді квітів з кристалами наповнює жіночністю аутфіти. У центрі уваги зʼявляються нові сумки марки: Radio bag та Jolie Madame. 

Jolie Madame – cумка човникової форми, яка поєднує радикальне новаторство та звернення до архівів засновника П'єра Бальмана. Назва аксесуару не випадкова, Бальман називав так свої безіменні колекції та парфуми, випущені у 1952-му.

Футуристичний корпус, що огинає сумку стане цікавою деталлю образу. Модель доступна у середньому та маленькому розмірі. Обирайте класичний чорний, з золотистими вставками або ніжно-рожеву.

Radio bag – чоловіча крос-боді з плавними лініями та сучасним дизайном. З таким аксесуаром неможливо залишитися непомітним. Дизайн нагадує ретро радіо-приймач.

Чоловічі костюми також викликають захват і виходять за межі строгої класики. Контрастні лацкани з рослинним орнаментом, приталені піджаки, глибоке декольте та цікавий крій стають інструментом уяви креативного директора Олівʼє Рустена.

Популярне у рубриці News