Як носити яскраві жакети?

06 травня 2024

Жакети та блейзери – ті айтеми, які не один сезон захоплюють тренди й любов усіх навколо. На подіумах сезону Весна-Літо 2024 були помітні різноманітні моделі. А чи буває у вас настрій, коли хочеться трішки розмалювати свої дні та сяяти як сонце за вікном? В такі моменти ми схильні обирати яскраві речі. У тому числі – кольорові жакети. Тож сьогодні розказуємо як їх стилізувати.

Яскраві костюми

Найпопулярніший та, певне, найлегший варіант – монохромний лук. Надихаємось свіжими кампейнами брендів. Що оберете ви, тотал-лук Сoperni чарівного кольору індиго чи зробите statement з червоними піджаками Jacob Lee, Materiel чи Magda Butrym? Можливо ви фанат рожевого? Тоді вам сподобаються жакети Max Mara, Nensi Dojaka та Joseph з відповідними штанами. 

Цей прийом вже активно використовують не тільки бренди, а й відомі інфлюенсерки. Наприклад,  блогерка Тесса Монтфорт гуляє по Амстердаму у яскраво-помаранчевому костюмі з жакетом а-ля Max&Co, а інфлюенсерка Кет Паттерсон обирає леопардовий костюм з блейзером. Якщо ви так само як і Кет, зачаровані цим гарячим трендом, то жакет Philosophy di Lorenzo Serafini чекає саме на вас.

Total-black + кольоровий жакет

Час додати фарб у ваші найпростіші образи. Бо кольоровий жакет має змогу змінити навіть простий total-black лук. Бренд Anine Bing обожнює таку стилізацію, тому в їх кампейнах двоборотні жакети ефектно завершують простоту мінімалістичних чорних аутфітів. Таке поєднання пропонує й Jacob Lee, а іспанська блогерка Клаудія Паррас не лише завершує тотал-блек образ кольоровим жакетом, а й додає контрастів завдяки білому лонгсліву.

Джинси + жакет

Жакет має суперсилу підіймати стильний градус будь-якого образу. Джинси разом з яскравим блейзером заграють новими фарбами (у всіх сенсах). Так Жюстін Верніммен поєднує світло-синій жакет, який ви можете знайти у Miu Miu, The Attico, Joseph, зі строкатими джинсами та білими кедами. Тим часом Емілі Сіндлев доповнює темно-сині бойфренди рожевим жакетом як у Gabriela Hearst. А Маріанна Теодорсен замінює джинси максіс спідницею та додає родзинки образу завдяки жакету в клітинку, по типу Max&Co.

Гра з кольоровою палітрою 

Задача з зірочкою, але ми впевнені, що з нею впораються всі. Поєднуйте різні кольори або різні відтінки одного кольору в аутфітах з жакетом для максимального ефекту яскравості в образі. 

Фанатка максималізму Анаїс Ван Екель показує нам приклад комбінуючи чотири різних відтінків зеленого. Відтворити лук блогерки допоможуть блейзери MaxMara та Max&Co. Такий прийом використовує Лая Ален, але вже з рожевим жакетом а-ля Magda Butrym

До речі бренд Magda Butrym комбінує блакитний блейзер з total-red аутфітом. Подібні варіанти стилізації відкривають вам безмежний світ експериментів з кольоровими жакетами, погляньте тільки на Юстину Верніммен, яка сміливо грається з червоним жакетом та помаранчевою сукнею. Неочікувано, але як ефектно!

Популярне у рубриці Inspiration