5 найактуальніших пар джинсів Весна-Літо 2024

01 травня 2024

Не носити джинси неможливо: це найзрозуміліший предмет гардеробу. Питання лише які придбати цього сезону.

Підготували для вас гайд актуальними силуетами та кольорами. Подіум та модні блоги заполонили мішкуваті штани з заниженою талією, а також коричневі та «затерті», «зношені» текстури. Такі тенденції є відсилкою до гучних та пристрасних нульових.

Джинси mom здали позиції, скіні то зникають, то намагаються повернутися, проте першість тримають широкі та прямі.

Окрім трендів радимо керуватися і власним комфортом. Адже, якщо вам не подобаються оверсайз моделі – не варто йти на компроміси з власним стилем.

Baggy jeans

Мабуть головний тренд у світі деніму. Мʼякі, максимально довгі, що збираються донизу складками та спускаються на стегна. Цей силует став улюбленим серед зірок та інфлюенсерів, особливо з коротким топом, який оголює живіт чи укороченим жакетом. Дизайнери грали з висотою талії: на показі Miu Miu вона була низькою, а, наприклад, Loewe – екстремально високою. Серед нових віянь цього року – вибілений сірий, градієнт, зістарені потертості. Також до джинсів з низькою талією додають білизну, яка навмисно виглядає з під одягу. 

Приміряйте такі моделі: Gauchere, з розрізами Ssheena, виворітні Vetements, з плямистим градієнтом Y’S Yamamoto.

До цієї максимально розслабленої речі радимо додати туфлі або слінгбеки з гострим мисом. Найкраще червоні Valentino чи Santoni. Для протилежного ефекту стилізуйте з довгими футболками, сорочками і масивними кросівками Balenciaga.

Карго

Накладні кишені та вільний крій – ось, як виглядають модні карго. Утилітарний стиль, відсилки до робочого одягу чи мілітарі – популярні тенденції впродовж останніх сезонів. Загалом, чим більше бічних кишень, тим краще: The Attico зробили ставку на максимум. Також варті уваги: Ssheena, Juun.j, Max Mara Sportmax

Небанальні відтінки

Блакитний денім – це класика. Однак модні інфлюенсери активно носять бежеві, сірі з мідними потертостями, молочні та навіть леопардові джинси. Такі речі миттєво урізноманітнять образ. Бежеві прямі джинси Brunello Cucinelli виглядають стримано та елегантно, поєднаються як з блузою, так і оверсайз футболкою.

Хвилястий градієнт на джинсах Missoni чудово пасуватиме літньому гардеробу. А ніжно-лавандові Brunello Cucinelli стануть вашими найжіночнішими в гардеробі. Стримані світлі з поясом Agnona також не завадять у шафі. Білі карго Twinset підпадають одразу під два тренди у нашій добірці. 

Щось незвичне

Джинси «підкови» – вибір сміливих. Широкі, вигнуті та звужені донизу у відворот. До цієї добірки додамо джинси від таких брендів: Darkpark, Citizens of humanity, The Attico. Звісно, трохи епатажу в образі не завадить, але інші речі мають бути більш приталеними та спокійними. 

Екстремально вибілені від Proenza Schouler не залишать вас без уваги. А з вшитими зірками Twinset Actitude гарний настрій забезпечено. 

Пряма класика

Прості лаконічні або навіть утилітарні – прослужать не один сезон. Такі джинси легко поєднуються з усім одягом та, головне, пасують усім типам фігур. Якісний базовий денім шукайте у таких брендів: Coperni, Victoria Beckham, Khaite та будьте впевнені в якості та класичному дизайні.Також марок, які спеціалізуються на джинсах згадаємо Dondup та Slvrlake.

Популярне у рубриці Trends