Тренчі 2024: цікаві образи, які легко повторити

02 квітня 2024

Весна вже зваблює нас теплими промінчиками сонця, але ще зарано відмовлятися від багатошаровості. Якщо ви шукаєте функціональний верхній одяг, який можна носити між сезонами, ми маємо стильне рішення.

Останнім часом інфлюенсери та купа фешн-блогерів, були помічені у тренчах. Вони позують під дощем, на вітру та під сонцем, поєднуючи тренчкот з повсякденним вбранням та одягаючи його з унікальними аксесуарами.

Базовий нюдовий тренч

Класичний бежевий тренч ніколи не втратить своєї актуальності, тому залишається вічним трендом, як і багато років до сьогодні. Базовий нюдовий тренч обʼємного крою Max Mara, з прямими лініями CO, двобортний або однобортний Mackage, різних відтінків коричневого можна носити з вільними джинсами та спортивним взуттям. Це одна з найкласичніших комбінацій з бежевим тренчем. Такий образ можна носити хоч щодня, змінюючи різні фасони джинсів і верх на джемпер, худі, сорочку чи топ.

Наймодніший колір сезону

У новому сезоні бренди пропонують робити ставку не тільки на бежевий тренч, а й вибирати інші варіанти — сірий, як у Brunello Cucinelli, Materiel чи Twinset. Як вам? Оскільки це один з наймодніших кольорів поточного сезону, сірий тренч однозначно заслуговує вашої уваги. Від блідо-блакитного до свинцевого — незалежно від відтінку, поєднуйте його з костюмними штанами та човниками на підборах, лоферами, балетками або спортивним взуттям.

Король міжсезоння

У цьогорічних колекціях дизайнери вкотре заявили про свою любов до образів зі шкіри, тож не важко здогадатися, у речі з якого матеріалу варто інвестувати в наступних сезонах. Шкіряний тренч Yves Salomon, Babe Pay Pls або Twin Set Actitude поєднує класичний стиль із сучасністю. Незалежно від кольору, найкраще поєднувати його з одягом прямого крою, щоб підкреслити характер виробу. Вільні джинси або сукня також стануть найкращими союзниками.

Універсальна модель

Чорний тренч поєднується з усім. Моделі від Moncler, AERON та Lou Lou Studio, можна одягати на урочисті заходи, римуючи з костюмними штанами або чорною спідницею-олівець, ошатними човниками на підборах або шкіряними чобітьми до коліна. Нотку кежуальності та спорту можна додати завдяки лосинам, кросівкам та головному убору. Завершуйте свої образи з тренчем бейсболкою, щоб відтворити розслаблений аутфіт.

Популярне у рубриці Trends