Верхній одяг для прохолодних вечорів

02 травня 2024

Довгоочікуване сонце вже котрий день радує нас та освітлює наші будні. Але ближче до вечора нам частенько хочеться накинути щось на плечі, щоб захиститися від холоду. Тож переглядаємо найбільш доречний та трендовий верхній одяг на останні весняні дні 2024 року.   

Комфорт та зручність: бомбери

Якщо ви обираєте комфорт, то перевірений варіант – бомбери. Ця коротка куртка, завдяки своїй функціональності, – ідеальний варіант від холоднуватих весняних вітрів. Їх різноманітність вражає. Якщо ви фанат чогось вінтажного, то шкіряний бомбер Babe Pay Pls точно закриє ваші модні потреби, а для фанатів класики – Vetements та Balenciaga. Для тих, хто надає перевагу ніжним кольорам навесні, пропонуємо придивитися до рожевих Anine Bing та Vetements, а для фанатів спорт-шику прекрасними варіантами стануть Off-white та Casablanca.

 

Універсальність в Utility Jacket

Утилітарний стиль, який з англійської перекладається як «універсальний» на те і має таку назву. Куртки в такому стилі – must-have. Вони легкі в стилізації та носці, до того ж виглядають ефектно, але одночасно невимушено. Пропонуємо обирати утилітарний верхній одяг прихильникам мінімалізму та простих кольорів. Наші фаворити цього сезону:

 

Повертаємось у 90-ті: шкірянка

Шкірянки – це про вічне. Цього року вони набули більш мінімалістичного амплуа, завдяки впливу моди 90-х. 

Найбільш актуальним варіантом стануть класичні силуети, прості коміри й мінімалістичний дизайн: Mackage, Babe Pay Pls, Max Mara Weekend, Simonetta Ravizza, Dondup.

Також дуже популярні «потерті» шкірянки. Тобто та, яку ви наче витягли з давно забутої шафи: Babe Pay Pls.

 

Тренди з подіумів: джинсовка

Ще один верхній одяг, який своєю універсальністю захоплює модні серця не одне десятиліття – джинсова куртка. Цей всесезонний вибір не підлягає обговоренню в будь-який теплий час року. Особливо коли однією з основних формул сезону є тотал-деним аутфіти, про які ми з вами вже поговорили у матеріалі про формули весняних образів.

Тому вам залишилось лише обрати улюблену джинсовку на весну 2024:

 

Вічна весняна класика: тренч

А тепер спробуйте назвати щось більш класичне, ніж тренч. Ми почекаємо. 

Справді тренч – ідеальний весняний айтем, особливо для нашого клімату. Подіуми сезону весна-літо 2024 були заповнені різноманітними тренчами: від класичних довгих пісочних моделей до укорочених новинок. Тренчи – прекрасна можливість додати трохи романтики та легкості у ваші образи. Їх різноманітність дає можливість будь-кому знайти ідеальну модель для себе: 

 

Щось про весну: стьобані куртки

Популярність стьобаних курток з кожним роком тільки набирає обертів, а весна — найкращий сезон для цієї моделі. Стьобаний верхній одяг буквально уособлює собою весняні аутфіти та різноманітні образи. А все тому, що стьобані куртки поєднують в собі елегантність та комфорт. Від класичних Moorer, Agnona та Toteme до ніжних моделей Max Mara Weekend і яскравих Casablanca.

 

Краплинка Office сore: блейзери

На десерт ми залишили верхній одяг, який точно входить у топ найбільш улюблених трендів модниць останні кілька років. Блейзери – доречні завжди, на роботі в офісі чи на посиденьках з подругами в кафе. Але коли на вулиці припікає сонечко, їх також можна використовувати як верхній одяг.

Популярне у рубриці Trends